nieuwe SUP boards MOAI

3 nieuwe SUP boards van MOAI

MOAI heeft recent 3 nieuwe SUP boards gelanceerd die binnenkort leverbaar zijn, en ze zijn prachtig! 

De eerste is een RACE sup van 14´ lang, de tweede is een BIG BOARD van maar liefst 18´ lang en de derde is een ROZE uitvoering van de 10´6.

De Moai Race 14’ SUP is het perfecte raceboard. Dit board is speciaal ontworpen voor de gevorderde en ambitieuze gebruiker. Het is erg stabiel en stijf, waardoor het touring board perfect is voor lange afstanden en uitstekende prestaties.

De Moai 18’0 Big Board SUP is het perfecte board voor groepen. Dit board is ontworpen voor groepen tot 6 personen. Perfect voor recreatief gebruik!

Het MOAI SUP board 10´6 WS is het allernieuwste Stand Up Paddle board dat is toegevoegd. Het board is niet alleen door het design en de zeer hoge kwaliteit opvallend, maar ook duurzaam en een aankoop van een MOAI SUP steunt het goede doel. Van deze speciale roze editie gaat een gedeelte naar Pink Ribbon, de organisatie die strijdt tegen borstkanker. 

Er valt dit jaar dus nog meer te kiezen met deze 3 nieuwe SUP boards van MOAI, en deze keuze gaat niet meevallen aangezien er nog meer mooie producten van MOAI aankomen! Maar daarover later meer.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *