F-ONE Gravity 1800 - Pack | Interactive 3D view
1
Fun bij de jacuzzi

APRES SUP

Heerlijk wegdromen in je eigen jacuzzi aan het einde van een lange dag op het water...

Lay-Z-spa

AirJet    
Drijf weg op een wolk van bubbels met een AirJet massage! Kalmeer uw huid en ontspan uw geest met één druk op de knop. Druk simpelweg op de Lay-Z-Massage knop op het bedieningspaneel en de AirJets zullen u omringen met bruisend genot. 

HydroJet
Dit is de ultieme spa ontspanning binnen handbereik. Met acht volledig instelbare HydroJets is dit precies wat u nodig heeft. Met een eenvoudige draai aan de HydroJet ring bepaalt u de doorstroom en door het pijpje in de jet te kantelen kan hij alle kanten op worden gericht. Verdeel deze luxe gelijkmatig onder uw metgezellen of richt alle acht HydroJets op uzelf voor een diepe, rustgevende, magische massage.

HydroJet Pro
AirJets PLUS HydroJets! U krijgt het beste van twee werelden met de HydroJet Pro. Acht richting- en doorstroom instelbare HydroJets gecombineerd met AirJets bieden de ultieme spa ontspanning. Selecteer alleen de AirJets, alleen de HydroJets of beide tegelijk – de keuze is aan u met de HydroJet Pro!

Stevige I-beam constructie
Stevige constructie bestaande uit zowel horizontale als verticale I-beams. Dit ontwerp biedt een superieure stabiliteit met behoud van een comfortabel oppervlak voor een luxe en verfrissende spa ervaring. Deze constructie zorgt er voor dat de spa’s hun vorm behouden, hoe vaak ze ook worden opgeblazen of leeglopen. 

Drop Stitch
Het dankt zijn opmerkelijke eigenschappen van extreme stijfheid in combinatie met verbluffende lichtheid aan een netwerk van duizenden polyester draden. Deze draden verbinden de materiaaloppervlakken inwendig stevig aan elkaar, terwijl zorgvuldig aangebrachte zijwanden de afgewerkte opgeblazen holte afdichten om een paneel te creëren dat effectief een aanzienlijk gewicht ondersteunt terwijl het toch heel licht is.

TriTech
3-PLY TriTech materiaal bestaat uit 3 lagen: Twee lagen gelamineerd PVC met daartussen een polyester kern. Dit zorgt voor een superieure sterkte en duurzaamheid. 

Elektromagnetische waterontharder
Verminder de nadelige effecten van hard water, zoals vlekken in uw spa of huidirritatie, met onze ingebouwde Clear Soft waterontharder. Activeer gewoon het Clear Soft systeem via het bedieningspaneel van uw spa en de krachtige elektromagnetische spoelen houden het water in goede conditie. Zonder extra losse onderdelen is het niet alleen laag in onderhoud: het is bijna geen onderhoud!

Elektrostatische waterbehandeling
Een veilige, probleemloze manier om uw spa te voorzien van chloor. Het ingebouwde elektrostatische Bestway Clear Soft systeem zet zout en zwembadwater om in gechloreerd water. Waarom rommelen met ingewikkelde zwembadchemicaliën als het Clear Soft systeem het werk voor u kan doen? Het systeem vergt relatief weinig onderhoud en zit standaard in alle Bestway HydroJet spa’s.

Klik hier voor meer technische details over de Lay-Z-spa.