Aqua Marina kajaks 2021

Aqua Marina kajaks 2021 zijn binnen!

De nieuwe collectie kajaks van Aqua Marina voor 2021 is gearriveerd en vanaf nu leverbaar! Een mooie serie met voor elk wat wils.

Onderverdeeld in de volgende series:

  • reinforced kayak series
  • heavy duty series
  • high pressure series

Nieuw dit jaar zijn de Steam en de Cascade. Over deze laatste hebben we al eerder een blog geschreven. De Steam is een aanvulling op de Betta in de reinforced kayak serie. In dezelfde gunstige prijsklasse maar net wat meer stabiliteit en drijfkracht door het extra dek. De Steam is geschikt voor meer ervaren kajakkers die graag op wild water varen.

De Laxo, de Memba en de Tomahawk kennen we al van vorig jaar en zijn onverminderd populair. Met name de Tomahawk is een kwalitatief zeer hoogwaardige kajak, of zeg maar kano. En bij 1voudigvaren is de Tomahawk extra goedkoop!

Er zijn kajaks voor 1, 2 of 3 personen, en dit maakt het kajakken een gezellige bezigheid met familie of vrienden. Maar ook een corona-proof activiteit als je kiest voor een 1 persoons kajak.

Alle kajaks zijn opblaasbaar en daardoor makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde draagtas. Alle kajaks worden geleverd als complete set, met pomp, draagtas, vin(nen), stoeltjes en peddels. En natuurlijk met de geweldige kwaliteit van Aqua Marina, waardoor deze kajaks hoog scoren als het gaat om prijs/kwaliteitverhouding. Met een kajaks of SUP boards 2021 van Aqua Marina zit je altijd goed!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *