wing foilboard pakket F-ONE

Binnenkort: wing en foilboard pakket van F-ONE !

Een hele leuke upgrade voor suppers: een wing van het A-merk F-ONE, eventueel in een compleet pakket met een foilboard en een hydrofoil!

Heb je al een SUP board, dan kun je volstaan met alleen een wing. Dit is heel gemakkelijk te leren en volkomen veilig. Je hoeft geen atletische sporter te zijn om dit te kunnen! Je houdt de wing direct met beide handen vast, zonder touwtjes of lijnen. De wing is heel licht in gewicht!

Wil je een stapje verder en over het water zweven? Koop dan een pakket met hierin een wing, een board en een hydrofoil, dat is een mast met vleugel. Door de snelheid die je maakt met je wing kom je omhoog uit het water door de opwaartse druk op de vleugel onder je board (foilen). Gaaf toch?

F-ONE is een absoluut kwalitatief hoogstaand merk, zoals alle merken die 1voudigvaren verkoopt. Omdat deze producten nu als pakket worden aangeboden is de prijs toch gunstig!

In het pakket zit de gloednieuwe Swing V2 wing, het board Rocket Air en de hydrofoil Gravity FCT 2200. Een kant-en-klaar pakket, je hoeft niet te zoeken of te bestuderen wat je nodig hebt, je kunt hiemee gelijk het water op. Het board en de wing zijn opblaasbaar, dus klein op te vouwen en gemakkelijjk te vervoeren naar elk mooi watersportplekje.

Het board is multifunctioneel, kan als SUP board worden gebruikt in combinatie met een peddel of met een wing, en met de hydrofoil eronder is het een foilboard.

Een wing en foilboard pakket van F-ONE: dit wordt de nieuwste trend voor 2021, hiermee trek je zeker veel aandacht!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *