ePropulsion Spirit EVO buitenboordmotor

De nieuwe ePropusion Spirit 1.0 EVO binnenkort hier verkrijgbaar

De nieuwe ePropulsion Spirit 1.0 EVO is een revolutionair ontwerp, geschikt voor een zeilboot of rubberboot of sloep, met stuurknuppel of afstandsbediening.

Deze elektrische buitenboordmotor is het allernieuwste en binnenkort verkrijgbaar bij 1voudigvaren voor een concurrerende prijs! Houd dus onze webshop goed in de gaten, want er is veel belangstelling voor en de verwachting is dat hij snel uitverkocht zal zijn.

De ePropulsion Spirit 1.0 EVO is uitgerust met hydrogeneratie. Dit betekent dat de accu wordt opgeladen door stroming. Ben je bijvoorbeeld aan het zeilen op de wind en de schroef ligt in het water? Dan laadt de accu op!

Met deze traploze fluisterstille motor kan er naar 4 versnellingen geschakeld worden. Dankzij het lichte gewicht van deze motor, uitneembare accu en opvouwbare helmstok is het heel 1voudig om deze elektrische buitenboordmotor mee te nemen en te installeren. De EVO is ook geschikt voor gebruik in zout water!

Deze lichtgewicht elektrische buitenboordmotor is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton. De motor is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1000W onzinkbare accu. Het vermogen hiervan is te vergelijken met 3 PK benzinemotor.

De Lithium-Ion accu is eenvoudig te demonteren en is op te laden via de meegeleverde acculader. De accu blijft drijven mocht hij in het water vallen!

Kijk voor alle elektrische motoren op de pagina Rubberboten & Motoren of op ePropulsion

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *