E-Duna

Je SUP ´opvoeren´

Wil je meer snelheid dan je zelf kunt bereiken met peddelen? Of heb je af en toe geen zin om je druk te maken en laat je je liever varen? Dat kun je bereiken met een elektrische hulpmotor.

1voudigvaren heeft een aantal mogelijkheden: de Aqua Marina Bluedrive Power Fin, de Vaquita SUP motor en de Jobe E-Duna.

De Aqua Marina Bluedrive en de Vaquita SUP motor kunnen gebruikt worden bij de meeste SUP boards die een gleuf aan de onderzijde hebben waar normaal gesproken een vin in geschoven wordt. In deze gleuf wordt nu de motor geschoven. De Aqua Marina levert 240 Watt vermogen en de Vaquita 300 Watt. Beiden hebben een afstandsbediening om de motor te bedienen die je om de arm of om de peddel kunt doen. De accu bewaar je bovenop je board onder de bungee koorden.

De Jobe E-Duna is een SUP board waar de motor in het board is ingebouwd, samen met een geintegreerde pomp. Voordeel is dat het 1 geheel is en er niets bevestigd hoeft te worden, nadeel is dat je het Duna SUP board erbij moet kopen terwijl je zelf misschien al een SUP board hebt.

De keuze is heel individueel, zeker is dat met alle 3 een leuke snelheid bereikt kan worden: de Aqua Marina 5 km/uur, de Vaquita 9 km/uur, de Jobe E-Duna 5 km/uur.

In alle gevallen heb je nog wel je peddel nodig om te sturen. Een supzitje is een comfortabele extra indien je board over bevestigingsringen beschikt.

Aqua Marina Bluedrive PowerFin
Vaquita SUP motor 300W
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *