Lure 11.5 winter PD 1

Nieuw bij 1voudigvaren: viskajaks en trapkano’s

Wij zijn blij met deze hele leuke aanvulling op onze collectie: de viskajak met of zonder trapaandrijving, ook puur recreatief te gebruiken als trapkano.

Deze aanwinsten zijn van het merk Feelfree, een Amerikaans merk van goede kwaliteit, maar in vergelijking met soortgelijke producten op de markt, beduidend goedkoper. Leuk zijn de vele video’s die over de Feelfree modellen te vinden zijn op Youtube, waar de kwaliteiten van deze kajaks goed naar voren komen.

Wil je als visser het neusje van de zalm dan kun je niet om deze fantastische kajaks heen. Van alle gemakken voorzien, comfortabel en vooral stabiel ! Heel belangrijk als je staand een grote vis wil binnen hengelen. Aan het transport is ook gedacht, de kajaks hebben allen een wiel-in-de-kiel; je tilt de kajak aan 1 kant op en de rest rijdt achter je aan. De Pedal Drive Unit is los te vervoeren van de kajak en zit in een mooie beschermende koffer.

Er zijn diverse accessoires leverbaar in hetzelfde dessin en kleuren als de kajaks, bestel ze gelijk mee!

De Pedal Drive Unit kan voor- en achteruit getrapt worden zonder te hoeven schakelen, en met het stuursysteem plus roer is het varen 1voudig. Een behoorlijke snelheid kan gehaald worden. Wil je daarna wat langzamer varen of je komt in ondiep water, dan kun je de Pedal Drive Unit omhoog trekken en dan verder peddelen.

Ook van Feelfree: recreatie- en touringkajaks in leuke felle kleuren en in meerdere afmetingen, voor 1, 2 of 3 personen, “sit-in-touring” of “sit-on-top recreational”. 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *