1voudigvaren.nl is gespecialiseerd in watersport. Via onze website willen wij kwalitatief goede artikelen zoals SUP boards, kajaks en rubberboten voor een concurrerende prijs aanbieden. Wij bieden dan ook topmerken als Aqua Marina en Jobe Sports aan, waarbij wij goed hebben nagedacht over bijpassende accessoires. Ook bieden wij een overzichtelijk bestelproces met diverse betaalmogelijkheden en een uitstekende klantenservice, om je het leven als watersporter zo 1voudig mogelijk te maken.

Want dat is de missie van 2 Vliegen, het bedrijf achter de 1voudig sites. Wij willen dat onze bezoekers op een 1voudige manier kunnen bereiken wat ze willen.

Wij hebben geen fysieke winkel om de prijzen zo laag mogelijk te houden. De meeste producten kunnen wij binnen 1 dag leveren zodat je zelf de kwaliteit snel kunt beoordelen. Niet goed? Dan heb je 30 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen.

Wij hebben er vertrouwen in dat je op deze site vindt wat je zoekt. Een gave actiefoto op je bij ons aangeschafte board of boot is altijd welkom !