ozone wasp v2 wing

OZONE Wasp V2 wing nu bij 1voudigvaren!

De Ozone Wasp V2 wing is de nieuwste aanwinst in de collectie van 1voudigvaren! Deze wing is van hoge kwaliteit, zoals alle producten van 1voudigvaren.nl

Combineer hem met je eigen SUP board, of met een foil board van INDIANA.

Hij is er in verschillende kleuren en in 4 maten: 3, 4, 5 en 6 m2.

Wing surfen: een nieuwe en opwindende manier om de elementen te bedwingen. Of het nu is op het water, in de sneeuw of op het land, deze wing is multifunctioneel inzetbaar ! Deze wing is lichtgewicht, simpel op te zetten en 1voudig in het gebruik en geschikt zowel voor beginners als gevorderden. Het is een stabiele wing met veel power. Hij kan gebruikt worden met een supboard of met een foilboard als je hem gebruikt op het water. In de sneeuw combineer je hem met een snowboard en op de weg met een skateboard ! Hoe je hem ook toepast, plezier is gegarandeerd en je gaat hiermee zeker indruk maken.

De producten van OZONE geven een ervaring die moeilijk te beschrijven is: ze veroorzaken emotie, opwinding en plezier. De ‘Ozone feeling’ is iets dat boven het product uitstijgt. Ozone kites en boards geven een sensatie als geen ander, een sensatie die zowel consistent als verrassend is bij elk ritje. Dit is het gevoel waar Ozone bekend om staat en we nodigen je uit om dit gevoel zelf te beleven!

De OZONE Wasp V2 wing is te bekijken in onze webshop. Of check voor meer info de site van Ozone

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *